Wonderbox

Visgids Groningen is in maar liefst 11 verschillende (!) Wonderboxen vertegenwoordigd. 

Gefeliciteerd met uw Wonderbox!

Een compleet verzorgde halve dag voor 1 persoon bij Visgids Groningen. Inclusief hengelsportmateriaal, koffie/thee en uitleg. 

Hoe?

Mail naar info@visgidsgroningen.nl voor het maken van een afspraak.

Bellen kan natuurlijk ook! +31623562166 of +31622245936 en we staan u graag te woord.

In overleg met u wordt een datum gekozen. De locatie is afhankelijk van waarop u wilt gaan vissen (snoek of snoekbaars of combinatie) en het weer. De regio van de Visgids Groningen is, de naam zegt het al, de provincie Groningen.

In de week voordat u gaat vissen met Visgids Groningen nemen we contact met u op voor de defintieve tijdstip en locatie. Mocht het niet mogelijk zijn om te gaan vissen in verband met ongunstige weersomstandigheden dan maken we uiteraard een andere afspraak.

Uitbreiden

P1030749_600x450.JPGUiteraard is het ook mogelijk om het Wonderbox-arrangement uit te breiden naar een volledige visdag. Dit kunt u tijdens de reservering kenbaar maken.

Materiaal

Wanneer u niet beschikt over het juiste materiaal stelt Visgids Groningen graag zijn materiaal ter beschikking. Ook heeft de Visgids een zeer uitgebreid kunstaas assortiment waarmee u ook kunt gaan vissen. Heeft u helemaal geen ervaring? De Visgids Groningen legt het u graag uit!

Overnachten

Visgids Groningen heeft een samenwerking met een Bed&Breakfast partner. Om uitgerust aan uw visdag te beginnen of om samen met uw partner nog een dag langer te blijven om de prachtige omgeving te verkennen.

Goed om te weten:

Om te mogen vissen is het hebben van een visvergunning een vereiste. Heeft u een grote Vispas + lijst van landelijke viswateren? Neemt u die dan mee. Heeft u geen visvergunning? Geen probleem, de Visgids kan hierin ook voorzien. Tegen betaling van     € 5,00 heeft u een dagvergunning en kunt u zonder problemen vissen. U kunt dit kenbaar maken bij de reservering.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Wonderboxen:

Adrenaline en avontuur
I love Mama
Vrolijke Feesten
I love Papa
Gelukkige verjaardag
Happy Birthday
Men Only
Women Only
Moms Only
Happy Birthday de luxe
Wonder Woman Formidable