De afgelopen dagen waren erg druk maar leuk!

Vanaf donderdagavond tot gisteren alle dagen op het water gezeten. Donderdag met mijn vismaat enkele leuke vissen gevangen. Er stond veel wind en de regen kwam ook met bakken uit de lucht.

Vrijdagavond een vissessie met 2 studenten van de sportvisacademie uit Zwolle. Voor school moesten zij een opdracht maken en dit op video vastleggen. Een aantal vissen gevangen en vastgelegd op film. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Uiteraard plaatsen we het filmpje ook op onze site. De jongens zijn enorm enthousiast en ik wens zo ook vanaf deze plek veel succes met hun studie.

 

Zaterdag een dagje met mijn vriendin, Marjan, het water op. Wederom veel wind maar het was in ieder geval droog. Net na de middag werd het toch wel druk op het water met veel andere watersporters en nadat Marjan 2 vissen had gevangen besloten we om de boot weer op het droge te leggen. Thuisgekomen snel de foto online plaatsen op de facebook pagina, een hapje gegeten en toch maar weer proberen wat te vangen.

P1030395_800x600.JPG

 

 

 

 

 

De watersporters waren inmiddels van het water af en dus voor ons wat gunstiger omstandigheden. Na een paar minuten leverde het gelijk een mooie snoek voor mij op. Dat beloofde wat dacht ik. Maar niets was minder waar.. tot de schemering aan het slepen geweest en verder geen aanbeet of niets gehad. Toch vis in de boot!

P1030404_800x600.JPG

Zondag al vroeg uit de veren om met 2 gasten te gaan vissen. Op een andere locatie als waar ik de afgelopen dagen aan het vissen was geweest. Tot ver in de middag was het hopeloos. Geen aanbeet of iets wat daar op leek. Maar de aanhouder wint uiteindelijk, met als gevolg dat we een aantal mooie snoekbaarzen en snoek in de boot hebben gehad. De gasten waren dik tevreden en komen misschien van het najaar nog eens terug!

P1030428_800x600.JPGP1030430_800x600.JPG

Aankomend weekend is de visdag voor de jeugd, oftewel Fishing hero 4 a day! Ben benieuwd hoe de kids het er van af gaan brengen.