Visdag 1 november 2014

Niet geheel ongebruikelijk van mijn kant. Een vooraankondiging voor een bijzondere visdag… nl. aanstaande zaterdag 1 november 2014 ga ik het water op met een speciale gast.

Zoals velen van jullie wellicht weten organiseren wij elk jaar een visdag voor kids die om wat voor reden dan ook iets meer aandacht verdienen. Deze dag, Fishing hero 4 a day, is een groot succes zowel bij de kids als ook de vele vrijwilligers die deze dag voor dag en dauw klaar staan.

Toch wilde ik nog een keer een visdag gaan inplannen met een jongere die het ook verdient en waar ik al mijn aandacht aan kan geven. Zo gezegd zo gedaan. Mijn contactpersoon bij het MJD, Patrick, heb ik benaderd en hem het idee voorgelegd.

nextlevelfishingOok Patrick vond dit een geweldig idee en hij zou gaan rondkijken in zijn netwerk om iemand daarvoor te benaderen. Omdat Patrick ook een fanatiek roofvisser is zal hij ook deel gaan uitmaken van die dag om de jongere een geweldige dag te gaan bezorgen.

Uiteraard heb ik ook niet stilgezeten. Om de persoon die een dagje met me gaat écht een geweldige dag te gaan bezorgen ben ik op zoek gegaan naar een sponsor. Next Level Fishing heeft zich bereid getoond deze dag graag te willen sponsoren. Uiteraard ben ik daar zeer dankbaar voor. Omdat het voor de persoon in kwestie nog een grote verrassing is kan ik nog niet onthullen waar de sponsoring uit bestaat maar dat het iets met vissen te maken heeft zal geen verrassing zijn! Michel, van Next Level Fishing, nogmaals dank voor je spontane bijdrage!

Ik kijk uit naar zaterdag!