Verslag visdag 21 februari 2016

Vandaag had ik Gert als gast in de boot. Gert heeft deze visdag als verjaardagscadeau gekregen en we hadden er vanmorgen dan ook beide veel zin in. Al snel nadat we koers hadden gezet naar de voor mij bekende stekken begon het te regenen. En dat heeft het de hele dag door gedaan. De aanbeten bleven de eerste uren helaas ook uit. Pas ver in de middag kwam er wat actie vanuit het water. De Hornet van Salmo beet vandaag het spits af. Een mooie volle dame was het resultaat.

 

vangst verslag visdag 21 februari 2016 1e vangst verslag visdag 21 februari 2016

Tegen het eind van de visdag sloeg de hengel nog een keer krom in de steun. We hadden inmiddels de befaamde Fringo weer eens in stelling gebracht. Met een keiharde aanbeet werd de vangst aangekondigd en mijn gast Gert kon nog een keer aan de bak. Hij werd getrakteerd op een weer een mooie vangst.

2e vangst verslag visdag 21 februari 2016

Wat hebben we een taaie kletsnatte dag achter de rug….zo dat is er uit. Ik heb vandaag nog niet eerder dit seizoen zoveel regen over me heen gehad op een visdag dan vandaag. Toch wisten we niet van opgeven en dat werd uiteindelijk beloont! Mijn gast heeft een paar mooie verjaardagscadeau’s gekregen. Nu douchen en nog even nagenieten van een onstuimig, regenachtig maar geslaagd weekend!

Meer foto’s van dit seizoen

Op naar een volgende visdag!