Verslag visdag 12 maart 2016

Het roofvisseizoen 2015-2016 loopt bijna ten einde. Zo op de valreep wilden Marc en zijn zoon Mick graag een dag mee vissen op de rovers. Vanmorgen om acht uur hadden we afgesproken. Het was vrij frisjes op het water, het warmtepak kwam ook vandaag weer goed van pas. Mijn gasten waren ook goed en warm aangekleed alhoewel Mick het nog aardig koud had vanmorgen vroeg.

Verslag visdag 12 maart 2016 geconcentreerde blik

Daar kwam zo tegen een uur tien verandering in. Hij kon aan de bak! Een nieuwe plug uit de USA verleidde een aardig exemplaar van tegen de 80 centimeter. Mijn gasten genoten zichtbaar van deze vangst. Mick was gelijk weer op temperatuur zei hij.

 

mooie vangst Verslag visdag 12 maart 2016

Tegen 12 uur gingen we even terug naar de trailerhelling voor een uitstekende lunch die Marjan langs kwam brengen. Heerlijke broodjes uiteraard gecombineerd met een stevige kop erwtensoep. Omdat we geen vis vangen doordat we aan de kant liggen varen we na een klein kwartiertje weer uit.

snoeiharde aanbeet Verslag visdag 12 maart 2016Het was vandaag hard werken om aan de vis te komen. Duidelijk hebben de dames al iets anders in het verschiet. Toch kon Mick nog een keer aan de bak. Een beste bak van een snoek klapte op de Shaker van Cormoran.

 

 

 

papa staat standby Verslag visdag 12 maart 2016

Een snoeiharde aanbeet deed de hengel stuiteren in de hengelsteun. Mick dacht zeker te weten dat de snoek in ieder geval de metergrens zou aantikken. Met 96 cm zat hij er niet ver naast. Een nieuwe PR voor Mick! Top! Na de gebruikelijke plaatjes zette Mick de snoek weer keurig terug in het water.

PR voor Mick Verslag visdag 12 maart 2016

De heren genoten volop. Echt ‘vader-zoon quality time’, samen vissen! Na de fantastische vangst van Mick bleef het echter stil. Het bleef bij de vangsten die we tot nu toe hadden. Tegen vijf uur gingen we weer terug naar de trailerhelling en nam ik afscheid van de heren. In juni zien we elkaar weer! Ik kijk er nu al naar uit!

Morgen uitslapen, voor de verandering!

Alle verslagen van dit seizoen

Op naar een volgende visdag!