veteranenblad checkpoint

Kom een (ont)spannende dag vissen bij Visgids Groningen, nu voordelig mét de veteranenpas.

 

logo onbekende helden

Aanbieding

Op vertoon van uw veteranenpas krijgt u maar liefst 25% korting op een dag ‘All Inclusive’ vissen voor maximaal 2 personen.

Altijd al een keer willen vissen op snoek en/of snoekbaars vanuit een perfect ingerichte visboot? Dan bent u bij Visgids Groningen aan het juiste adres!

Naast kennis en ervaring op het gebied van sportvissen/hengelsport beschikt Visgids Groningen over de juiste middelen en materialen om u een onvergetelijke en waarnodig leerzame dag te bezorgen.

P1010122

Korte omschrijving

De dag begint om 09.00* uur bij de afgesproken trailerhelling in de provincie Groningen en duurt tot ongeveer 17.00* uur.

U hoeft in principe niets mee te nemen behalve een goed humeur.  Al het hengelsportmateriaal stellen we u ter beschikking alsmede koffie/thee en frisdrank.

Uiteraard mag u ook uw eigen hengelsportmateriaal meenemen.

Heeft u geen ervaring? Geen probleem Visgids Groningen legt het u graag uit.

Vispas

Om te mogen vissen heeft u wel een vergunning nodig. Beschikt u over de Vispas met de bijbehorende lijst van wateren? Neemt u die dan mee. Heeft u geen vergunning dan kunt u voor € 7,50 een dagvergunning verkrijgen bij de visgids.P1020554

Er wordt gevist op snoek, snoekbaars of baars met behulp van diverse technieken. Visgids Groningen hanteert het Catch & Release principe. Dus alle gevangen vis wordt teruggezet. Uiteraard worden er foto’s gemaakt en deze kunnen u worden toegestuurd.

Hoe te boeken?

Bel naar 06-22245936 of 06-23562166 en vermeld dat u beschikt over een veteranenpas. Deze pas moet u ook kunnen tonen tijdens de visdag. U kunt ook een mail sturen naar info@visgidsgroningen.nl . Op onze website www.visgidsgroningen.nl staat alle informatie uitgebreid.

Tarieven

*tijden in overleg

Waarom biedt Visgids Groningen dit aan?

Ik heb zelf 10 jaar bij de Luchtmobiele Brigade mogen dienen en heb meerdere infanteriefuncties bekleed. In die tijd heb ik gemerkt dat er veel hengelsportliefhebbers zijn bij Defensie. Ik bied jullie dan ook graag de mogelijkheid aan om een dagje mee te gaan vissen.

 P1030372veteranen werkzaam

foto_0003 foto_0009