Uniek! Te huur nette en complete stacaravan Nunspeet, circa 200 m. van Veluwemeer

Deze ruime caravan met eigen plek voor auto én boot is te huur voor een lang weekend of week en beschikt over 3 a 4 slaapplaatsen. Ideaal voor sportvissers en/of natuurliefhebbers.

Stacaravan

De stacaravan is verder voorzien van een ruime aanbouw/ voortent, ruim terras en ligt op een camping met gezellige kantine, terras met uitzicht over het Veluwemeer, haventje, nette was/ douchegelegenheid om de hoek en een leuk strandje.

Trailerhelling

Er zijn 2 trailerhellingen (waarvan 1 gratis) op circa 250 m afstand van de caravan.

Locatie/periode

De stacaravan staat op camping Polsmaten,  Hoge Bijsselse-Pad 6, 8071 SN Nunspeet. De camping is geopend van eind maart tot eind september. De stacaravan kan dan in deze periode worden geboekt.

Huurboot

Desgewenst kan er een aluminium, circa 4 meter lange boot bij worden gehuurd voorzien van 6 pk Suzuki 4 tact motor, Lowrance HDS 7 dieptemeter/gps combo incl. waterkaart, waypoints, 2 draaistoelen, hengelsteunen etc. Deze boot (max 4 personen) heeft een vaste ligplaats bij de helling in de haven en kan vaarbewijs-vrij mee worden gevaren en gevist, ook voor niet sportvissers is een tochtje over het Veluwemeer naar bv Elburg of Harderwijk altijd leuk.

Begeleiding/Visgids

Begeleiding bij het vissen op (grote) snoek, baars en andere soorten is mogelijk via Visgids Groningen of Frank Berends ( 18,5 ft Alumacraft Tournament Pro) zodat er altijd wordt gevangen.

Prijzen

-Week huur stacaravan € 425,- (van maandag 12 uur t/m zondag 12 uur)

-Lang weekend huur stacaravan € 250,- (van vrijdag 12 uur t/m maandag 10 uur)

*Visgidsen kunnen in overleg losse dagen reserveren.

-Huur aluminium boot 4 m. per dag € 100,- incl. brandstof. (bij huur caravan)

-Huur aluminium boot 4 m. per week € 400,- excl. brandstof. (bij huur caravan)

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 2,50 p.p. per dag af te rekenen aan de receptie van de camping en begeleiding van visgids.

Boekingen/reserveringen

Voor boekingen/reserveringen bel naar:

06-31691452 (Frank Berends) of 06-23562166 (Robert, Visgids Groningen)

Mailen kan naar info@visgidsgroningen.nl 

Foto’s