Cover_Snoekerijen_123 (Small)Binnenkort Snoekerijen nummer 123 weer in de bus

Met in deze editie; De Pike Experience 2015, de dikke dame uit het Haringvliet, dood aas vissen en meer…

Vanaf 19 september zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 123 met deze keer weer een waar feest aan roofvisbijdragen.

 

Zo lees je onder andere een uitgebreide review over dood aas materiaal om uitstekende rigs te maken, een schitterend met beeldmateriaal omlijst verhaal over de ontwikkeling van ei tot metersnoek en een bijdrage over het vissen in de herfst met grote twintens. Maar natuurlijk is er nog veel meer zoals de vaste rubriek Grootformaat, dit keer ingevuld door Willemijn en Maurits en ook is er weer een “kaalgekloven” die de al oude Suick belicht.

SNB_logo_2013_fc_SMaar natuurlijk staat in deze uitgave ook alles te lezen over ons aanstaande evenement Pike Experience 2015 in Almere op 4 oktober. Onze praktijk visdagen, de visgidsenactie en een verslag van de visgidsenactie van vorige keer zijn er natuurlijk ook. Dit is slechts een greep uit het aanbod zoals je zult begrijpen.

De nieuwe Visgidsen actie met deze keer Visgids Groningen!

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl