SNB_logo_2013_fc_S Binnekort valt editie 122 van de Snoekerijen bij de leden van de SNB op de mat. Hier alvast een korte preview!

Snoekerijen nummer 122, snoeken in de wildernis, dropshotten op snoek, je smart Phone als dieptemeter en meer.

Vanaf 30 mei zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 122 met deze keer weer veel nieuws van en over de SNB en prachtige vis technische artikelen. En… Het houdt niet op… Opnieuw is ons magazine dikker geworden. 68 pagina´s zal ons prachtige blad vanaf nu tellen!

 

In deze editie lees je onder andere een verhaal over het snoeken in Alaska. Een stuk Cover-Snoekerijen-122wildernis waar het fantastisch vissen is. Daarnaast een mooie, technische bijdrage van voorzitter Ingmar Boersma over het specifieke dropshotvissen op snoek, een review over onthaakmatten voor vriend Esox en natuurlijk ook een bijdrage over de vangst van de megasnoek van 137,5 cm, gevangen door Berthil Bos. Maar ook de nieuwste ontwikkelingen komen voorbij. Want met de Vexilar box kun je je smart Phone of tablet gebruiken als dieptemeter. Een zevental SNB-Promotieteamleden heeft deze box getest en hun bevindingen lees je in Snoekerijen.

 

Het aantal deelnemers aan onze SNB Ledenpas is ook weer groter geworden. De deelnemende leveranciers staan overzichtelijk op een rij. Maar dit keer ook weer veel bijdragen over visdagen uit de diverse regio´s die de afgelopen maanden zijn gehouden en een korte vooruitblik op de komende Pike Experience in Almere.

 

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Exclusief voor houders van de ledenpas van de SNB biedt Visgids Groningen een fikse korting aan op een dagje vissen.