PREDATOR CHALLENGE 2024

 

4e EDITIE!

 

Op zaterdag 19 Oktober 2024  organiseren Nautische Unie BV en Visgids Groningen de Predator Challenge 2024.  Na het succes van het afgelopen jaar wordt door dezelfde groep bevlogen ondernemers én de vele vrijwilligers de 4e editie van de Predator Challenge georganiseerd. 

Challenge

Het unieke (ofwel Challenge) aan deze roofviswedstrijd is dat er op meerdere aangewezen wateren gevist wordt. De wateren waar gevist gaat worden zijn het Oldambtmeer en het Schildmeer. Door loting op de dag van de wedstrijd wordt bepaald wie op welk water gaat vissen. Ruilen van toegewezen water is niet mogelijk.  Per water is er een marshallboot van de wedstrijdleiding aanwezig.

Lure Only

De Predator Challenge is een Lure Only wedstrijd. Er mag alleen met kunstaas worden gevist en het is niet toegestaan om met dood aas te vissen. Alle technieken vanuit de boot zijn verder toegestaan.

Aantal deelnemers/boten

Maximaal 75 boten met 2 vissers per boot (niet meer en niet minder) kunnen aan deze Predator Challenge deelnemen. Schrijf je snel in want vol is ook echt vol! De boten worden in de ochtend gecontroleerd. De boten worden voorzien van een label aan de motor. Alleen boten voorzien van label mogen deelnemen aan de Predator Challenge.

Kosten

Ook wij als organisatie ontkomen niet aan een kleine verhoging van de inschrijfkosten. De kosten voor deelname aan de Predator Challenge 2024 zijn €90,00 per boot (€45,00 per deelnemer). Aanmelden kan alleen via de website van Visgids Groningen. Lees voor je je gaat inschrijven het  wedstrijdreglement  goed door.

Er wordt gezorgd voor:

koffie bij ontvangst
meetlint/plank
een prachtige, goed gevulde prijzentafel
een warm buffet na de wedstrijd

Vangstregistratie

Het is een Catch/Foto/Release wedstrijd. De vangsten worden bijgehouden in de Score Fishing App. Deze app is inmiddels erg bekend en ook deze editie is dit voor ons de leidraad. 

Globaal programma

Startlocatie: Nautische Unie Farmsum

tussen 05.30 en 07.00 uur inschrijven, boot controle en uitreiken meetplank

07.15 uur briefing naar alle deelnemers

07.30 uur vertrek naar wedstrijdwateren

08.30 uur start wedstrijd (na startsein marshallboot)

16.00 uur einde wedstrijd. Na 16.00 uur mogen geen vangsten meer worden ingestuurd.

tussen 16.00 en 17.00 uur allemaal terug naar startlocatie

17.30 uur start buffet met aansluitend prijsuitreiking

 

Wedstrijdreglement

Lees het reglement! De wedstrijd is aangemeld bij Sportvisserij Groningen/Drenthe.

WEDSTRIJDREGLEMENT

REGULATIONS 

 

Deelnemerslijst Predator Challenge

Welk team doet mee? Bekijk hier de deelnemerslijst tot nu toe

 

Het wedstrijdparcours

Er wordt op 2 wateren gevist. In de ochtend bij het uitreiken van de wedstrijdbenodigdheden wordt bij loting het water per boot toegewezen. Er mag niet geruild worden.
Bekijk de wateren hier.

Prijzen

Er zijn 2 aparte leaderboards. Naast een prachtige prijzentafel per water zijn er ook een aantal overall prijzen. 

Sponsoren

De Predator Challenge is naast een gezellige, verbindende dag ook een wedstrijd! Natuurlijk hebben we een prachtige prijzentafel in het verschiet. Binnenkort kunnen we de eerste sponsoren voor de editie van 2024 bekend maken!  

Inschrijven

Schrijf je in! Na inschrijving wordt er binnen 24 uur een mail gestuurd naar het opgegeven mailadres met een betaallink. Betaal zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaallink. De link is maar beperkte tijd beschikbaar! Alleen volledig ingevulde formulieren zijn geldig.
Na ontvangst betaling wordt een bevestiging gestuurd met een bootnummer, pas dan is de deelname definitief! Het opgegeven e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor communicatie van en over de Predator Challenge en het verzenden van de betaallink. Afzender zal info@visgidsgroningen.nl zijn. Heb je geen mail ontvangen in je postvak in? Check dan je ongewenste mail/spam map.

Sluitingsdatum voor eventuele restitutie nav afmelding: 01-05-2024! Na deze datum is niet meer mogelijk om het inschrijfgeld terug te vorderen. Dit in verband met aanschaf prijzen en catering. 

Is het formulier niet goed zichtbaar? Klik dan hier.