PREDATOR CHALLENGE 2019

STAY TUNED!NEW DATE FOR PREDATOR CHALLENGE 2020 WILL BE ANNOUNCED SOON!

 

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren Nautische Unie Hunfeld BV, Henry’s Hengelsport en Visgids Groningen de Predator Challenge 2019. De drie ondernemers vonden het hoog tijd voor een unieke roofviswedstrijd binnen de grenzen van de provincie Groningen. Samen met een aantal bevlogen vrijwilligers organiseren zij de Predator Challenge 2019. 

Challenge

Het unieke (ofwel Challenge) aan deze roofviswedstrijd is dat er op meerdere aangewezen wateren gevist wordt. De wateren waar gevist gaat worden zijn het Oldambtmeer en het Schildmeer. Door loting op de dag van de wedstrijd wordt bepaald wie op welk water gaat vissen. Er gaan 30 boten naar het Oldambtmeer en 20 boten naar het Schildmeer. Ruilen van toegewezen water is niet mogelijk.  Per water is er een marshallboot van de wedstrijdleiding aanwezig.

Lure Only

De Predator Challenge is een Lure Only wedstrijd. Er mag alleen met kunstaas worden gevist en het is niet toegestaan om met dood aas te vissen. Alle technieken vanuit de boot zijn verder toegestaan.

Aantal deelnemers/boten

Maximaal 50 boten met 2 vissers per boot (niet meer en niet minder) kunnen aan deze Predator Challenge deelnemen. Schrijf je snel in want vol is ook echt vol! De boten worden in de ochtend gecontroleerd. De boten worden voorzien van een label aan de motor. Alleen boten voorzien van label mogen deelnemen aan de Predator Challenge.

Kosten

De kosten voor deelname zijn €65,00 per boot. Aanmelden kan alleen via de website van Visgids Groningen. Lees voor je je gaat inschrijven het  wedstrijdreglement  goed door.

Er wordt gezorgd voor:

koffie bij ontvangst
meetlint/plank
vangststickers
een prachtige, goed gevulde prijzentafel
een warm buffet na de wedstrijd

Vangstregistratie

Het is een Catch/Foto/Release wedstrijd. De foto’s van de vangsten dienen met behulp van een smartphone te worden verzonden naar de wedstrijdleiding.  We werken op dit moment hard aan een mooie ‘smart’ oplossing. Het is in ieder geval verplicht om als deelnemer te beschikken over een smartphone waarop Whats App is geïnstalleerd. Voor verdere details verwijzen we je naar de wedstrijdreglementen.

Globaal programma

Startlocatie: Nautische Unie Farmsum

tussen 05.30 en 07.00 uur inschrijven, bootcontrole en uitreiken meetplank, bootnummer, vangst formulier en vangststickers

07.15 uur briefing naar alle deelnemers

07.30 uur vertrek naar wedstrijdwateren

08.30 uur start wedstrijd (na startsein marshallboot)

16.00 uur einde wedstrijd. Na 16.00 uur mogen geen vangsten meer worden ingestuurd.

tussen 16.00 en 17.00 uur allemaal terug naar startlocatie

17.30 uur start buffet met aansluitend prijsuitreiking

 

Wedstrijdreglement

Lees het reglement! De wedstrijd is aangemeld bij Sportvisserij Groningen/Drenthe.

WEDSTRIJDREGLEMENT

REGULATIONS

Deelnemerslijst Predator Challenge

Klik hier voor de deelnemerslijst tot nu toe, er kunnen max 50 deelnemers meedoen.

 

Het wedstrijdparcours

Er wordt op 2 wateren gevist. In de ochtend bij het uitreiken van de wedstrijdbenodigdheden wordt bij loting het water per boot toegewezen. Er mag niet geruild worden.
Bekijk de wateren hier.

Sponsoren

De Predator Challenge is naast een gezellige dag ook een wedstrijd! Natuurlijk hebben we een prachtige prijzentafel in het verschiet. Wie verantwoordelijk zijn voor deze prachtprijzen kun je bekijken op onze speciale sponsorpagina. Check en kom erachter welke bedrijven deze Challenge met ons aangaan.

Inschrijven

Schrijf je in! Na inschrijving wordt er binnen 24 uur een mail gestuurd naar het opgegeven mailadres met een betaallink. Betaal zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaallink. De link is maar beperkte tijd beschikbaar!
Na ontvangst betaling wordt een bevestiging gestuurd met een bootnummer, pas dan is de deelname definitief! Het opgegeven e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor communicatie van en over de Predator Challenge en het verzenden van de betaallink. Afzender zal info@visgidsgroningen.nl zijn. Heb je geen mail ontvangen in je postvak in? Check dan je ongewenste mail/spam map.