P1020549Robert van der Kamp vist al meer dan 30 jaar en wil graag zijn kennis en ervaring aanbieden als visgids. Het jagen op snoeken en snoekbaarzen is een grote passie van hem.

Daarnaast wil hij in de zomer ook nog wel eens op karper vissen. Het liefst met de pen en/of drijvend. Maar voor een weekje karpervissen in Frankrijk kun je Robert ook altijd wakker maken. Toch blijft de roofvis favoriet! Regelmatig is hij te zien op het water samen met zijn vriendin, die door hem ook ‘besmet’ is met het visvirus.

Al zo’n 20 jaar vist Robert vanuit de boot op Snoek, Baars en Snoekbaars. Trollen (slepen), verticalen, diagonalen en/of dropshotten; alle technieken worden door Robert beheerst. Met zowel kunst- als dood-aas.

 

Robert vist het hele jaar door. Behalve in de aangewezen gesloten tijd voor roofvissen en wanneer het weer het echt niet toelaat. Bij extreem hoge watertemperaturen en uiteraard wanneer er ijs ligt wordt er niet gevist.

Als visgids is Robert al geruime tijd actief. Gasten uit zowel binnen- als buitenland weten hem te vinden en gaan graag een dag of meerdere dagen met hem op jacht naar de roofvis. Leuk om te vermelden is dat vele gasten elk jaar of meerdere keren per jaar bij hem terugkomen.

Daarnaast is het vissen met de pen een techniek die hij ook beheerst. Kortom erg veelzijdig!

 

De regio waar Robert actief is, is voornamelijk de provincie Groningen. Er is genoeg mooi viswater in Groningen. Prachtige meren en mooie meanderende rivieren en kanalen. De rust, ruimte en natuur van de Provincie Groningen draagt bij aan een fantastische visdag. Ook een uitstap naar bijvoorbeeld de randmeren is mogelijk. Bel of mail voor de mogelijkheden.  Hij heeft de beschikking over een prachtige aluminium visboot, merk Starweld voorzien van een oersterke 50 PK Honda motor. Deze is uiteraard voorzien van alle benodigdheden om te kunnen vissen.

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@visgidsgroningen.nl