P1020549Robert van der Kamp vist al meer dan 30 jaar en wil graag zijn kennis en ervaring aanbieden als visgids. Het jagen op snoeken en snoekbaarzen is een grote passie van hem.

Daarnaast wil hij in de zomer ook nog wel eens op karper vissen. Het liefst met de pen en/of drijvend. Maar voor een weekje karpervissen in Frankrijk kun je Robert ook altijd wakker maken. Toch blijft de roofvis favoriet! Regelmatig is hij te zien op het water samen met zijn vriendin, die door hem ook ‘besmet’ is met het visvirus.

Al zo’n 15 jaar vist Robert vanuit de boot op Snoek, Baars en Snoekbaars. Trollen (slepen), verticalen, diagonalen en/of dropshotten; alle technieken worden door Robert beheerst. Met zowel kunst- als dood-aas.

Ook het vissen vanaf de kant is hem niet vreemd. Vooral ’s winters jagen op grote dikke snoeken is een grote passie van hem. Door middel van dood-aas en ook zeildobbers probeert hij deze te vangen. Bij het vissen met dood-aas komt Robert z’n karperuitrusting ook goed van pas. De beetverklikkers maken dan ook overuren.

Daarnaast is het vissen met de pen een techniek die hij ook beheerst. Kortom erg veelzijdig!

robert5

De regio waar Robert actief is, is voornamelijk de provincie Groningen als ook een gedeelte van de provincie Friesland. Hij heeft de beschikking over een prachtige aluminium visboot, merk Starweld voorzien van een oersterke 50 PK Honda motor. Deze is uiteraard voorzien van alle benodigdheden om te kunnen vissen.

Voor meer informatie en/of boekingen mail naar info@visgidsgroningen.nl