Verslag visdag 26 november 2016

Vanmorgen had ik afgesproken rond 8 uur met Peter en Peter, mijn gasten voor vandaag. Eén van de Peters verzorgde tot dit jaar de uitstekende catering van Fishing Hero 4 a Day. Een keertje meevissen stond al lang op zijn verlanglijst maar drukke werkzaamheden stonden dit in de weg. Nu met een nieuwe baan heeft hij nu meer tijd en ruimte kon het vandaag er eens van komen.

Het was koud, mistig en zelfs een beetje glad onderweg naar de trailerhelling. De extra pakken die ik altijd bij me heb waren geen overbodige luxe en mijn gasten konden zich lekker warm aankleden. De eerste vis van deze dag kondigde zich al snel aan. Nog geen vijf minuten lagen de pluggen in het water of de eerste rover lag al in de boot.

p1070414_600x450

Een mooi begin van deze prachtige hersftdag. Nadat de mist was opgetrokken kwam een heerlijk najaarszonnetje erbij en kleurde de lucht prachtig blauw. Mijn gasten genoten van zowel het vissen als van het mooie weer in deze prachtige omgeving. Heerlijk rustig en genieten van de stilte, zoals één van de Peters het benoemde.

p1070416_600x450Tegen de middag kon één van mijn gasten weer aan de bak. Met een flauwe aanbeet op de Salmo Pike kondigde zich een prachtig mooie vangst aan. Een geweldige bak van een snoekbaars van dik in de 80 cm! Mijn gasten vonden het uiteraard geweldig en uiteraard werd er weer keurig geposeerd voor de foto. de vis werd zoals altijd weer keurig teruggezet.

 

p1070424_600x450

Tegen de klok van één kreeg ik een telefoontje van Marjan, de lunch stond klaar. Alles werd binnenboord gehaald en kon het gas er even op richting de lunchplek. Heerlijke erwtensoep met broodjes knakworst en gehaktballetjes stonden klaar. Het viel goed in de smaak en binnen korte tijd was alles op en konden we weer verder. We voeren richting de bebouwde kom en ook daar was binnen de kortste keren raak.

p1070429_600x450

Zo vingen we in een korte tijd een paar prachtige rovers. Doordat we daar de aanbeten kregen zijn we er blijven hangen en hebben de plekken goed uitgevist.

p1070435_600x450

Tegen half vier lieten we de bebouwde kom achter ons en gingen weer zo langzamerhand richting de trailerhelling. Op de terugweg werd nog een prachtige rover gevangen.

 

 

Weer een mooie snoek in de boot en mijn gasten hebben, zoals ze zelf meermalen aangeven, een topdag! Natuurlijk wordt er een foto gemaakt en we gaan daarna terug naar de trailerhelling.

p1070440_600x450

Bij de trailerhelling neem ik afscheid van mijn gasten en ze geven aan graag nog een keer terug te willen komen! Morgen weer een visdag in het vooruitzicht!

Tot een volgende visdag!

Alle foto’s van dit seizoen

Geef een visdag cadeau!