Nieuwsbrief #1 Visgids Groningen

Een eerste nieuwsbrief van Visgids Groningen. Ik wil een paar keer per jaar de abonnees via een nieuwsbrief op de hoogte stellen van mijn avonturen van de afgelopen periode en als het kan vooruitblikken.

In september konden we eindelijk de nieuwe boot te water laten. De Starweld 1682 TL is één van de top boten uit de Starweld familie.

De boot is aangeschaft via de Nautische Unie en ook geleverd met een nieuwe Pega V-line trailer. Mijn Yamaha motor is overgezet en kan nog gerust als nieuw te noemen zijn.

De boot heeft fantastische vaareigenschappen en met de 40Pk erachter komt de boot goed van zijn plek en in plane. Ook bij langzaam varen (tussen de 3 en 6 km p/u) vaart de boot goed. De boot is zeer stabiel en door zijn hoge vrijboord komt er nauwelijks water in de boot bij hoge golven en/of harde wind.

Er is voldoende opbergruimte aan boord waardoor de boot altijd opgeruimd is en dat geeft mijn gasten veel bewegingsruimte.

Bij Zeilmakerij Kruizinga heb ik een op maat gemaakte dekzeil laten maken met een aparte hoes voor de elektromotor.

bekijk hier de maidentrip:

Vangsten en Gasten

In de afgelopen maanden hebben we weer veel gasten kunnen verwelkomen aan boord. Zowel uit het binnen- als buitenland. De vangsten waren redelijk tot goed. Je blijft toch afhankelijk van het weer en de locatie. Ik probeer zo goed mogelijk een juiste combinatie te maken van het weer en locatie, zodat mijn gasten vis(sen) kunnen vangen. Garanties geven is onmogelijk. Het is de afgelopen maanden niet voorgekomen dat ik geen vangsten konden noteren voor mijn gasten.

Alle vangsten dit seizoen

Fishing Hero 4 A Day 2017

De jaarlijkse visdag voor kids was weer een groot succes. De vele kids én vrijwilligers kunnen terugkijken op een fantastische dag. Met een beetje regen, zon en veel vangsten was het een perfecte dag. Allemaal blije gezichten. Lees het verslag nog eens terug met de vele foto’s.

Agenda

Beurs:

De beurs in Utrecht slaan we dit jaar over. In plaats daarvan zijn we aanwezig op de Angelmesse Hannover als onderdeel van Pferd und Jacht.

Visgids Groningen is aanwezig op de stand van de Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe.

De beurs is van donderdag 7 december t/m zondag 10 december 2017.

Klik hier voor de tijden en locatie.

Boek nu een visdag voor 2018 voor het tarief van 2017! De agenda ligt klaar.

Bel naar 06-23562166 of mail naar info@visgidsgroningen.nl voor de beschikbare dagen!

Binnenkort ontvangt u een volgende nieuwsbrief.

Fish on!

Visgids Groningen

06-23562166 of 06-22245936

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Loading