1500likesjpgMeer dan 1500 likes op Facebook

Enorm trots zijn we op de meer dan 1500 likes die we op dit moment hebben op onze Facebookpagina.

Om dit heugelijke feit met alle likers te delen hebben we een gratis visdag weggegeven. De gelukkige is Roel Bosman! Hij komt samen met zijn vismaat in het nieuwe seizoen een dagje vissen.

Omdat we enorm veel positieve reacties hebben ontvangen gaan we later in het jaar nog een keer zo’n dag weggeven. Wanneer? Hou onze Facebookpagina én de website in de gaten en wie weet ben jij de volgende keer de winnaar!

Op dit moment, zondag 30 maart 2014, is het roofvisseizoen bijna dicht. Voor de echte ‘die hards’ rest alleen morgen nog om een rover te vangen (en weer te laten zwemmen uiteraard).

Tijdens het gesloten seizoen gaan we ons, bij goed weer, richten op het karpervissen met de pen! En op Koningsdag, zaterdag 26 april 2014, zijn we present op het evenement WEsterwolde op Camping Wedderbergen. Niet om te vissen op snoek en/of snoekbaars maar we kunnen wel uitleg geven en een rondje varen in de visboot behoort ook tot de mogelijkheden. Kom gezellig langs er is die dag nog veel meer te doen. Ook de Vismeesters van de HSF Groningen/Drenthe zijn van de partij!