Fishing Hero 4 A Day 2015 -update-

P1000745_600x450.JPG

Waren we bijna een maand geleden nog in jubelstemming omdat Fishing Hero 4 A Day bijna voor de deur stond, gooide een hittegolf roet in het eten.

We werden gedwongen door deze extreme weersomstandigheden het evenement af te blazen. Het was gewoonweg niet verantwoord; zowel voor de kids, de vrijwilligers en niet in de laatste plaats voor de vissen. Deze beslissing was eigenlijk ook de enige juiste.

P1000770_600x450.JPG

De reacties die we hierop hebben mogen ontvangen sterkten ons deze beslissing en ook om vooral door te gaan. De kids vonden het ook heel erg jammer en hadden zich erg verheugd om eens een keer vanuit een geweldig stoere visboot te gaan vissen.

Uiteraard zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten. In overleg met alle betrokken partijen is er een nieuwe datum vastgesteld! Zaterdag 17 oktober 2015 gaan we er opnieuw voor! Deze dag is de eerste zaterdag van de herfstvakantie in het noorden van het land. Inmiddels hebben er zich al weer meer dan 20 vrijwilligers zich aangemeld, met hun visboten, om weer paraat te staan voor de kids. Iets waar we heel erg blij mee zijn. Het Paterswoldsemeer is, dit jaar voor het eerst, de locatie waar het evenement gaat plaatsvinden.

DSC_1126_600x400.JPGZowel de vrijwilligers, kids als alle andere betrokken partijen (MJD, Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe, Het Meerschap) staan te popelen om er een mooie dag van te maken! Woon je in de buurt van het Paterswoldsemeer dan ben je uiteraard van harte welkom om op 17 oktober even een kijkje te komen nemen bij het meer! Heb je een volledig ingerichte visboot en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan deze dag? Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel naar 06-23562166 voor meer informatie.

Wil je nog eens terugkijken naar voorgaande edities van Fishing Hero 4 A Day?

Editie 2013

Editie 2014