logostapel_pms152Er gaat niets boven (Visgids) Groningen!

Als visgids heb ik al vele gasten aan boord mogen ontvangen. Vanuit het hele land en zelfs (ver) daarbuiten weten mijn gasten de verschillende locaties van waaruit ik vis te vinden en hebben menig eerste snoekbaars, recordvis, of mooie snoek mijn gasten kunnen verblijden.

Daarnaast verneem ik soms van (potentiële) gasten dat Groningen zó ver weg ligt dat het voor hen onaantrekkelijk is om voor één dag naar het ‘hoge noorden’ af te reizen om te gaan vissen.

Visgids Groningen ontzorgd graag én luistert naar haar gasten en wil voor diegene die het nog niet wisten graag onze B&B mogelijkheid onder de aandacht brengen. Een betaalbaar en praktische oplossing om de ‘lange reis’ naar het ‘hoge noorden’ te combineren met een comfortabele overnachting in een prachtige voormalige stadsboerderij aan de rand van het centrum van de stad Groningen.

EMartinitoren oftewel D'olle Griezer zijn nog een aantal voordelen aan een overnachting:

  • U begint uitgerust aan de visdag
  • Uw partner gaat op ontdekkingstocht in de stad en/of provincie en u gaat op jacht naar misschien wel uw recordvis
  • U komt met u vismaat en neemt ook de partners mee, zij kunnen dan op ontdekkingstocht in de stad en/of provincie terwijl u met uw vismaat op jacht gaat naar een prachtige snoek en/of snoekbaars
  • Leuk om te weten; de kroeg en de chinees zitten op loopafstand!

De Visgids Groningen is een samenwerking aangegaan met Antje en Gulle B&B.

bbmetantjeAntje en Gulle hebben een ruime B&B dichtbij het bruisende centrum van Groningen. De kamers zijn volledig ingericht en keukenfaciliteiten zijn aanwezig. Fietsen zijn te huur en openbaar vervoer voor de deur. Tevens beschikken zij over ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. De Visgids Groningen kan u halen en brengen van en naar de B&B.

Neem eens een kijkje op de website van  Antje en Gulle B&B voor meer informatie en de voordelige tarieven. Wanneer u een overnachting wenst kunt u dit kenbaar maken bij de boeking van de visdag. Visgids Groningen regelt dan verder alles voor u.