Visgids Groningen is Certified Dutch Fishing Guide

Sinds mei 2018 is Visgids Groningen gecertificeerd als visgids.

Dit certificaat wordt toegekend aan visgidsen in Nederland door de Snoekstudiegroep Nederland Belgie en wordt 100 procent ondersteunt door Sportvisserij Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwe gasten van Visgids Groningen wisten het natuurlijk al maar door dit certificaat/keurmerk weten nieuwe gasten uit zowel het binnen- als buitenland dat Visgids Groningen:

  • Ruime ervaring heeft met de visserij die wordt aangeboden;
  • Kent het water waar we gidsen uitstekend;
  • Doet er alles om jou als gast de vis te laten vangen;
  • Is (jaarlijks ge-update) EHBO / BHV gediplomeerd;
  • Is professioneel bedrijfsmatig verzekerd;
  • Heeft een geldig vaarbewijs met alles wat daarbij hoort voor boot en uitrusting;
  • Promoot catch-foto-release;
  • Wordt erkend door Sportvisserij Nederland;

Visgids Groningen is trots op dit certificaat en ziet het als erkenning van onze inzet en enthousiasme voor de hengelsport en het roofvissen in het bijzonder.

Vele gasten hebben dit al eens mogen beleven en een groot aantal komen dan ook jaarlijks of vaker als gast aan boord. Ook internationale gasten weten steeds vaker de weg naar het ‘hoge noorden’ te vinden. Hier zijn we uiteraard erg blij mee en enorm trots op. Hiermee worden we tegelijkertijd ook enorm uitgedaagd met onze talenkennis. Ook hier maken we stappen in.

Marjan

Robert

Er zijn op dit moment  nog een aantal CDFG-visgidsen. Waaronder; Daan Verbruggen, Mike Dijkstra, Erik Verloop, Marc Krull, Herman Schuurman, Sean Wit en Ingmar Boersma. In de loop van de tijd verwachten we een toename van dit aantal. Ben je visgids en wil je ook in aanmerking komen voor dit keurmerk? Check dan de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Wil je ook eens een dag als gast aan boord opstappen? Kijk dan eens op de arrangementenpagina. Ben je lid van de SNB dan vis je met korting. Ook houders van de Veteranenpas komen in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke korting!