camping_wedderbergenCamping Wedderbergen is een prachtig gelegen camping in het zuiden van de provincie Groningen in de regio Westerwolde. Deze regio ligt aan de uitlopers van de Drentsche Hondsrug. Meer informatie over regio Westerwolde.

 

kampeerplek aan het water

De camping is gekwalificeerd door de ANWB/ADAC met maar liefst  4 sterren!

Voor de liefhebbers van de hengelsport is dit een ideale uitvalsbasis! Of u nu komt met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper of u wilt een luxe chalet of comfortabele stacaravan huren of u wilt ‘back to basic’ overnachten in een trekkershut; camping Wedderbergen biedt voor ieder wat wils!

ruime parkeerplek

De camping ligt direct aan het riviertje de Westerwoldse Aa. Een aantal comfort kampeerplaatsen liggen direct aan het water zodat u vanuit uw verblijf meteen kunt vissen.

In de bouwvakvakantie worden er zelfs viswedstrijden georganiseerd. Voor zowel jong als oud!

De Westerwoldse Aa is een water dat rijk is aan diverse vissoorten. Snoek, snoekbaars en karper zijn in ieder geval aanwezig! Daarnaast kunt u ook voorn, brasem en andere witvissen verwachten.

Een trailerhelling is er vlakbij de camping, in de haven van Wedderveer. Gebruik van deze helling is gratis. De Westerwoldse Aa is ook zeer geschikt om vanuit de boot te vissen.


Grotere kaart weergeven

In de directe omgeving van camping Wedderbergen ligt het Oldambtmeer. Hier kunt u bv. prima met een boot uit de voeten maar ook vanaf de kant zijn er op verschillende plekken rondom het meer mogelijkheden gecreëerd om vanaf de kant te vissen. Meer informatie over het vissen bij het Oldambtmeer.

Wanneer u gaat vissen moet u altijd uw vispas en de lijst van landelijke viswateren bij u hebben. Hebt u geen vispas? Geen probleem, de receptie van camping Wedderbergen verkoopt dag- en weekvergunningen.

De stad Groningen ligt op zo’n 20 autominuten rijden vanaf de camping maar u kunt ook een uitstapje maken naar bv. Leer of Papenburg in Duitsland.stacaravan

De camping is voorzien van alle gemakken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een eetcafé, supermarkt, overdekt zwembad, jeugdhonk, speeltoestellen, verwarmde sanitaire voorzieningen en een recreatieteam in de vakanties zijn aanwezig. Ook wanneer u met (tiener)kinderen komt is er voor hen genoeg vertier en zullen ze zich niet gauw vervelen.

Samen met de vismeesters en 6 visboten hebben we een fantastische roofvisdag vanuit de boot georganiseerd. Kijk hier voor verslag en foto’s.

 

Meer informatie over de camping en de faciliteiten.