bongo selectie 70Gefeliciteerd met uw Bongo Selectie 70

U kunt deze inwisselen bij Visgids Groningen!

Het Arrangement bestaat uit:

  • 3 uur vissen voor 1 persoon
  • uitleg visgids
  • gebruik hengelsportmateriaal

Hoe?

Mail naar info@visgidsgroningen.nl voor het maken van een afspraak.

Bellen kan natuurlijk ook! 06-23562166 of 06-22245936 en we staan u graag te woord.

In overleg met u wordt een datum gekozen. De locatie is afhankelijk van waarop u wilt gaan vissen (snoek of snoekbaars of combinatie) en het weer. De regio van de Visgids Groningen is, de naam zegt het al, de provincie Groningen.

In de week voordat u gaat vissen met Visgids Groningen nemen we contact met u op voor de defintieve tijdstip en locatie. Mocht het niet mogelijk zijn om te gaan vissen ivm ongunstige weersomstandigheden dan maken we uiteraard een andere afspraak.

Uw Bongo Voucher kunt u op de dag dat u gaat vissen inleveren of van te voren op sturen.

Uiteraard is het ook mogelijk om het Bongo Selectie 70-arrangement uit te breiden naar een volledige visdag. Dit kunt u tijdens de reservering kenbaar maken.

Wanneer u niet beschikt over het juiste materiaal stelt Visgids Groningen graag zijn materiaal ter beschikking. Ook heeft de Visgids een zeer uitgebreid kunstaas assortiment waarmee u ook kunt gaan vissen. Heeft u helemaal geen ervaring? De Visgids Groningen legt het u graag uit!

Goed om te weten:

Om te mogen vissen is het hebben van een visvergunning een vereiste. Heeft u een grote Vispas + lijst van landelijke viswateren? Neemt u die dan mee. Heeft u geen visvergunning? Geen probleem, de Visgids kan hierin ook voorzien. Tegen betaling van     € 5,00 heeft u een dagvergunning en kunt u zonder problemen vissen. U kunt dit kenbaar maken bij de reservering.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.