Gefeliciteerd met uw Bongo Family!

U kunt deze inwisselen bij Visgids Groningen!

De cadeaubon geeft recht op een compleet visarrangement van een halve dag voor één ouder en één kind, vanuit de boot in een water (bijvoorbeeld het mooie Reitdiep of het pittoreske Winsumerdiep) in provincie Groningen, inclusief kopje koffie of thee, gebruik van materialen en uitleg door een visgids.

Hoe?

Mail naar info@visgidsgroningen.nl voor het maken van een afspraak.

Bellen kan natuurlijk ook! 06-23562166 of 06-22245936 en we staan u graag te woord.

In overleg met u wordt een datum gekozen. De locatie is afhankelijk van waarop u wilt gaan vissen (snoek of snoekbaars of combinatie) en het weer. De regio van de Visgids Groningen is, de naam zegt het al, de provincie Groningen.

In de week voordat u gaat vissen met Visgids Groningen nemen we contact met u op voor de defintieve tijdstip en locatie. Mocht het niet mogelijk zijn om te gaan vissen ivm ongunstige weersomstandigheden dan maken we uiteraard een andere afspraak.

Uw Bongo Voucher kunt u op de dag dat u gaat vissen inleveren of van te voren op sturen.

Uiteraard is het ook mogelijk om het Bongo Family-arrangement uit te breiden naar een volledige visdag. Dit kunt u tijdens de reservering kenbaar maken.

Wanneer u niet beschikt over het juiste materiaal stelt Visgids Groningen graag zijn materiaal ter beschikking. Ook heeft de Visgids een zeer uitgebreid kunstaas assortiment waarmee u ook kunt gaan vissen. Heeft u helemaal geen ervaring? De Visgids Groningen legt het u graag uit!

Goed om te weten:

Om te mogen vissen is het hebben van een visvergunning een vereiste. Heeft u een grote Vispas + lijst van landelijke viswateren? Neemt u die dan mee. Heeft u geen visvergunning? Geen probleem, de Visgids kan hierin ook voorzien. Tegen betaling van     € 5,00 heeft u een dagvergunning en kunt u zonder problemen vissen. U kunt dit kenbaar maken bij de reservering.

Is uw kind jonger dan 12 jaar? Dan is het dragen van een zwemvest verplicht. Visgids Groningen voorziet hierin.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.