de agenda ligt klaar voor al uw boekingen. Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel naar 06-22245936/06-23562166!

 

Link Für unsere Deutsche Besucher 

Het seizoen 2019-2020 is nagenoeg halverwege.   Een flink aantal gasten zijn aan boord gestapt en ontelbare snoeken en andere rovers hebben de binnenkant van de Starweld bewonderd. Alles Catch&Foto&Release! Voor het aankomende herfst/winterseizoen 2019-2020 ligt de agenda ook al weer klaar en de eerste boekingen zijn al weer gemaakt.   De vele gasten die we al hebben mogen ontvangen stappen ook straks weer met een brede glimlach aan én van boord. Wilt u graag eens een dag gericht vissen op roofvis maar u beschikt niet zelf over de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact en dan bespreken wij onze  mogelijkheden met u! Boek tijdig dit voorkomt wellicht teleurstellingen. Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel 06-23562166.

Foto’s visseizoen 2019-2020 


                                                         

Er zijn genoeg mogelijkheden. De mooie wateren in de provincie Groningen fungeren als uitvalsbasis voor een (ont)spannende maar bovenal gezellige dag. Uiteraard behoort het vissen buiten de provinciegrenzen ook tot de mogelijkheden. De visgids ontvangt u graag als gast aan boord. Alleen, met uw vismaat, uw partner of met uw zoon of dochter? Wacht alleen niet te lang met boeken, dit om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u een veteranenpas? Dan vist u met korting! 

Het laatste nieuws over en van Visgids Groningen!

Aan het begin van het nieuwe visseizoen 2019 2020 ben ik een dag op pad geweest met de heren van VisTV XL. Een zeer mooie en vangstrijke dag.

Bekijk hier alle films!

 

 

Visgids:

Altijd al een keer willen vissen op snoek en/of snoekbaars vanuit een perfect ingerichte visboot? Dan bent u bij Visgids Groningen aan het juiste adres!

Naast mijn kennis en ervaring op het gebied van sportvissen/hengelsport beschik ik over de juiste middelen en materialen om u een onvergetelijke en waarnodig leerzame dag te bezorgen.

Kijk bij Arrangementen voor de verschillende mogelijkheden die Visgids Groningen biedt. Voor ieder wat wils; ook als u helemaal geen ervaring heeft, ik leg het graag aan u uit.

Bent u op vakantie in Groningen of gewoon een dagje uit in Groningen en u wilt iets anders dan de geijkte paden bewandelen? Dan is een dagje vissen op één van de prachtige wateren die onze provincie rijk is wellicht iets voor u!

P1030575_800x600.JPG

 

 

 

 

 

 

Vilogo vivaboxsgids Groningen is partner van Bongo en Vivabox. bongo+baseline Voor Bongo en Vivabox hebben wij een aantal exclusieve arrangementen
samengesteld. Bekijk de Bongo arrangementen of Vivabox en Wonderbox.