de agenda ligt klaar voor al uw boekingen. Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel/WhatsApp naar 06-22245936/06-23562166!

 

Link Für unsere Deutsche Besucher

Het seizoen 2023-2024  bijna ten einde. De dagen worden al weer wat langer en de temperatuur gaat ook langzaam aan weer wat omhoog. Met een paar weken kunnen we de aandacht weer even richten op andere bezigheden. Natuurlijk wel aandacht voor de boot en motor. Deze combi moet natuurlijk weer tip top in orde zijn voor het nieuwe seizoen. Op de laatste zaterdag in mei (dit jaar op 25 mei 2024) gaan Marjan en ik traditiegetrouw het water op. Daarna is het aan de gasten! De agenda voor het nieuwe seizoen begint zich goed te vullen. Vele gasten, waaronder ook veel terugkerende gasten boeken tijdig hun visdag. Het kan dus voorkomen dat de dag die jij in gedachten had niet meer beschikbaar is. Voorkom teleurstellingen en boek op tijd je visdag! 

Wil je eens een dag mee? Er zijn genoeg mogelijkheden. Kom je alleen, met je vismaat of met je (klein)kind, je partner of wil je met een groep pad? Het kan allemaal.  Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je ook altijd even bellen op de bekende telefoonnummers (zie hierboven). Een email sturen kan ook of. Boek tijdig dit voorkomt wellicht teleurstellingen. Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel 06-23562166. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een visdag. Ook het vissen met meer dan 2 gasten is mogelijk. Door ons uitgebreid netwerk kunnen we met meerdere visgidsen en boten op pad om jou en je gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

 

Foto’s visseizoen 2023-2024


Er zijn genoeg mogelijkheden. De mooie wateren in de provincie Groningen fungeren als uitvalsbasis voor een (ont)spannende maar bovenal gezellige dag. Uiteraard behoort het vissen buiten de provinciegrenzen ook tot de mogelijkheden. De visgids ontvangt u graag als gast aan boord. Alleen, met uw vismaat, uw partner of met uw zoon of dochter? Wacht alleen niet te lang met boeken, dit om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u een veteranenpas? Dan vist u met korting!

Het laatste nieuws over en van Visgids Groningen!

Een dag vissen op één van de Randmeren is ook mogelijk! Bekijk hier het verslag van de leuke 2 daagse sessie met Marjan!

Bekijk hier alle films!

 

Visgids:

Altijd al een keer willen vissen op snoek en/of snoekbaars vanuit een perfect ingerichte visboot? Dan bent u bij Visgids Groningen aan het juiste adres!

Naast mijn kennis en ervaring op het gebied van sportvissen/hengelsport beschik ik over de juiste middelen en materialen om u een onvergetelijke en waarnodig leerzame dag te bezorgen.

Kijk bij Arrangementen voor de verschillende mogelijkheden die Visgids Groningen biedt. Voor ieder wat wils; ook als u helemaal geen ervaring heeft, ik leg het graag aan u uit.

Bent u op vakantie in Groningen of gewoon een dagje uit in Groningen en u wilt iets anders dan de geijkte paden bewandelen? Dan is een dagje vissen op één van de prachtige wateren die onze provincie rijk is wellicht iets voor u!

P1030575_800x600.JPG

 

WIL JE OOK EENS MEE?

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBARE DAGEN

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBARE DAGEN

DAN VIS JE NIET ACHTER HET NET

Bekijk de vangsten van Visgids Groningen

Blije gezichten en mooie vangsten. (alles Catch&Release)

Indrukwekkend? Kom een dag vissen en beleef het zelf!