de agenda ligt klaar voor al uw boekingen. Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel/WhatsApp naar 06-22245936/06-23562166!

 

Link Für unsere Deutsche Besucher

Het seizoen 2021-2022 zit er op. Talloze gasten en roofvissen zijn te gast geweest op de boot. We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zaterdag 28 mei 2022 gaan we weer het water op. Wil je eens een dag mee? Er zijn genoeg mogelijkheden. Kom je alleen, met je vismaat of met je (klein)kind, je partner of wil je met een groep pad? Het kan allemaal.  Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je ook altijd even bellen op de bekende telefoonnummers (zie hierboven). Een email sturen kan ook of. Boek tijdig dit voorkomt wellicht teleurstellingen. Mail naar info@visgidsgroningen.nl of bel 06-23562166. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een visdag. Ook het vissen met meer dan 2 gasten is mogelijk. Door ons uitgebreid netwerk kunnen we met meerdere visgidsen en boten op pad om jou en je gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zomervakantie 2021

We zijn op zomer(vis)vakantie geweest naar Åmål, Dalsland in Zweden. Een prachtige omgeving en een hele schat aan ervaring en avonturen rijker!
Lees onze avontuur hier en geniet mee!

Lees hier het standpunt inzake Covid-19/Corona en vissen bij Visgids Groningen!

Covid-19/Corona

Foto’s visseizoen 2021-2022


Er zijn genoeg mogelijkheden. De mooie wateren in de provincie Groningen fungeren als uitvalsbasis voor een (ont)spannende maar bovenal gezellige dag. Uiteraard behoort het vissen buiten de provinciegrenzen ook tot de mogelijkheden. De visgids ontvangt u graag als gast aan boord. Alleen, met uw vismaat, uw partner of met uw zoon of dochter? Wacht alleen niet te lang met boeken, dit om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u een veteranenpas? Dan vist u met korting!

Het laatste nieuws over en van Visgids Groningen!

Een dag vissen op één van de Randmeren is ook mogelijk! Bekijk hier het verslag van de leuke 2 daagse sessie met Marjan!

Bekijk hier alle films!

 

Visgids:

Altijd al een keer willen vissen op snoek en/of snoekbaars vanuit een perfect ingerichte visboot? Dan bent u bij Visgids Groningen aan het juiste adres!

Naast mijn kennis en ervaring op het gebied van sportvissen/hengelsport beschik ik over de juiste middelen en materialen om u een onvergetelijke en waarnodig leerzame dag te bezorgen.

Kijk bij Arrangementen voor de verschillende mogelijkheden die Visgids Groningen biedt. Voor ieder wat wils; ook als u helemaal geen ervaring heeft, ik leg het graag aan u uit.

Bent u op vakantie in Groningen of gewoon een dagje uit in Groningen en u wilt iets anders dan de geijkte paden bewandelen? Dan is een dagje vissen op één van de prachtige wateren die onze provincie rijk is wellicht iets voor u!

P1030575_800x600.JPG

Vilogo vivaboxsgids Groningen is partner van Bongo en Vivabox. bongo+baseline Voor Bongo en Vivabox hebben wij een aantal exclusieve arrangementen
samengesteld. Bekijk de Bongo arrangementen of Vivabox en Wonderbox.

WIL JE OOK EENS MEE?

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBARE DAGEN

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBARE DAGEN

DAN VIS JE NIET ACHTER HET NET

Bekijk de vangsten van Visgids Groningen

Blije gezichten en mooie vangsten. (alles Catch&Release)

Indrukwekkend? Kom een dag vissen en beleef het zelf!