Visvakanties

Visvakantieslogovisreis

Al 10 jaar lang bent u bij Visreis.nl aan het juiste adres voor een brede keus aan visreizen om uw droomvis te vangen. Dat kan in IJsland, Noorwegen, Ierland, Canada maar ook op meer exotische locaties als Egypte, Soedan, Jemen, India, Egypte, Mexico, Costa Rica of Kenia. Het portfolio is het grootste van de gehele Benelux en bevat onder meer toplocaties in Noorwegen en IJsland maar ook spectaculaire popper & jigging visserij in Andaman, Egypte, Socotra en Soedan. Deze locaties zijn exclusief bij Visreis.nl te verkrijgen.

SONY DSC

De medewerkers van Visreis.nl zijn zelf vissers in hart en nieren en snappen de behoeften en wensen van hun gasten. Hun eigen passie voor het vissen is de basis voor de visreizen die ze sinds 2006 bij VISREIS.NL aanbieden. Door de jaren heen hebben ze verschillende locaties en visreizen ontwikkelt. Ook het organiseren van verschillende soorten groepsreizen, waarbij individuele inschrijving mogelijk is, behoort tot de activiteiten. Visreis.nl blijft dan ook continue zoeken naar nieuwe, avontuurlijke toplocaties om u nieuwe bestemmingen aan te kunnen bieden. Blader door de website en de verschillende bestemmingen heen en laat u inspireren door de foto’s en films. Neem gerust contact met één van de enthousiaste medewerkers op om uw eigen op maat gemaakte VISREIS te organiseren.

PERSOONLIJK EN EERLIJK ADVIES

boot-canadaWilt u meer weten over een specifieke locatie, te gebruiken materialen, aas of onderlijnen? De medewerkers van Visreis.nl geven graag persoonlijk advies. Dat kan op afspraak bij u thuis, bij één van de medewerkers van Visreis.nl aan huis in de avonduren en weekeinden of bij een hengelsportzaak waar we mee samen werken bij u in de buurt. Maar telefonisch advies is ook geen enkel probleem.

REISGARANTIE

In samenwerking met de STO reisgarantie biedt Visreis.nl (als een van de weinigen in Nederland) al zijn gasten de wettelijk verplichte reisgarantie-regeling voor (vis)reisbureau’s met pakketreizen. Meer informatie hierover kunt u vinden door op http://www.sto-reisgarantie.nl/

 

 

Contact

Voor persoonlijk en snel contact bel +31628  308 345 of stuur een email

 

De medewerkers van Visreis.nl zijn u graag van dienst. Neem bij vragen gerust contact op.