Nils Master

 

Visgids Groningen is officieel Dealer van logo-nils-master-nm_original_pcmyk

Wie kent dit merk niet?! Dit befaamde merk van een familiebedrijf uit Finland behoeft nauwelijks introductie. Sinds de jaren 60 worden de zeer populaire en uiterst effectieve stukken kunstaas ontworpen en gefabriceerd. Visgids Groningen is trots om als één van de weinigen in Nederland als dealer/verkooppunt op te treden.

Primeur op de Pike Experience

Op dit moment zijn we druk bezig een collectie samen te stellen en tijdens de aankomende Pike Experience in Almere zijn we aanwezig om deze aan te bieden.

Webshop

De webshop is momenteel gevuld en mocht je kleur/gewicht/type er straks niet bij staan; stuur dan een mail naar info@visgidsgroningen.nl met je wens en we nemen het mee voor een volgende collectie.

De soorten die we gaan aanbieden in verschillende kleuren/lengtes/gewicht

jumbo_shallow77_508invinc_floating_56_new05_copydartmaster

big_mouth_front invincible_25cm_jointed_90_uu08_copy

 

 

 

 

 

 

stalwart_508 zap japittaja

 

Hoge kwaliteitseisen

De verschillende types kunstaas zijn pas in productie genomen na jaren van uitgebreide tests en aanpassingen. Dit maakt Nils Master uniek en heeft hoge kwaliteitsstandaarden. Al het kunstaas is voordat het in de verpakking gaat uitgebreid getest om continue te blijven voldoen aan de hoge, eigen, kwaliteitseisen.

Kleuren

Het prachtige kleurenpalet waar de pluggen van Nils Master bekend om staan zijn al even zorgvuldig samengesteld. De gebroeders Kangas, die aan de basis staan van Nils Master, hebben een eigen unieke gevoel bij deze kleuren en combinaties. Naast het mooie uiterlijk zijn deze kleuren ook uiterst effectief.

Handgemaakt

Een aantal pluggen uit de collectie van Nils Master zijn handgemaakt en van hout. Deze zijn te herkennen aan het volgende logo:

handcraftedwoodenlures