Instructies gebruik Livingston Lures met EBS

Instructies gebruik Livingston Lures met EBS

Uiteraard is het mogelijk om voor het gebruik van de Livingston Lures met EBS- en Multitouch Technologie deze te horen. Hoe leggen we hieronder uit.

fanctional-pro

Om het kunstaas ‘aan’ te zetten hou het kunstaas onder water en haal deze er weer uit. Hou de contactpunten 1 en 2 binnen 5 seconden ingedrukt en hou vast. Zie ook de tekening (fig2).

demo-img

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kunstaas speelt het geluid af.

Heeft het kunstaas meerdere geluiden (Team Livingston Lures Serie)?

Kies het gewenst geluid door steeds de contactpunten los te laten. Het laatst afgespeelde geluid wordt afgespeeld wanneer het kunstaas in aanraking komt met het water.  Om alle geluiden te af te luisteren houdt u de beide contactpunten ingedrukt. U laat los na het geluid van uw keuze.

Wanneer het kunstaas niet beweegt of in aanraking komt met het water schakelt deze automatisch uit. Om het kunstaas weer te activeren gaat u er simpelweg mee vissen.

Motto van Livingston Lures is dan ook:

Als alle vissen kunnen horen; dan kunnen ze ook geluiden produceren.

Wanneer vissen zwemmen wordt de zwemblaas gecomprimeerd door de kieuwdeksels; dit veroorzaakt een geluid die de hongerige roofvis zeer zeker zal  opmerken en verleiden. De EBS technologie bootst de natuurlijke geluiden na van prooivis die de baarzen, snoekbaarzen en snoeken van nature voeden.

De EBS technologie wordt geactiveerd telkens wanneer het kunstaas in aanraking komt met het water. Wanneer het kunstaas weer volledig droog is schakelt deze automatisch weer uit.

Al het kunstaas van Livingston Lures is voorzien van de EBS technologie.  De serie speciaal ontwikkeld door de Pro-Staffers van Livingston Lures (Team Livingston Serie) zijn zelfs voorzien van maar liefst 4 verschillende soorten geluid.

LL-New-Tech_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de instructies van de winnaar van de Bassmaster Classic Cup  2014; Randy Howell.

 

 

Uitleg EBS