FAQ Livingston Lures

Bekijk hier de FAQ
Mocht je vraag er niet bij staan stuur dan een mail naar info@visgidsgroningen.nl en we zorgen dat je z.s.m. een antwoord ontvangt.

FAQ Livingston Lures

Alhoewel al het kunstaas is voorzien van uitstekende dreggen kunnen we ons voorstellen dat je met je favoriete dreggen wilt vissen. Dit kan natuurlijk en heeft geen effect op de technologie (EBS).
Al het kunstaas van Livingston Lures is voorzien van een lithium knoopcelbatterij die geactiveerd wordt bij aanraking van het water.
Het team van Livingston Lures is overstelpt met verzoeken om LED toe te gaan passen. Livingston Lures heeft aan enkele exemplaren uit de Pro-serie LED toegevoegd. Elke 12 seconden lichten de ogen van het kunstaas op en gaan weer uit. Zo'n 4 x per minuut. Livingston Lures geeft aan dat de LED in combinatie met het EBS een echte killer is voor rovers. LED is een extra attractie voor de roofvis en zal deze nog sneller doen toeslaan.
Ongeopend en ongebruikt gaat de batterij zo'n 2 jaar mee. Wanneer je het kunstaas onafgebroken in het water zou laten dan gaat de batterij met EBS zo'n 200 uur mee. Vis je er maar 1 x per week mee en zorg je goed voor je kunstaas (goed laten drogen na gebruik) dan gaat deze ongeveer één jaar mee.
Op dit moment is het niet mogelijk om de batterij te vervangen. Livingston Lures is op dit moment wel aan het onderzoeken en het testen om oplaadbare batterijen te gaan gebruiken voor een aantal series.